Prima pagina      Avantaje coordonator
 
 
  • Ești propriul tau sef .
  • Ai propria ta afacere.
  • Se poate lucra independent sau cu o echipă.
  • Puteți seta propriile ore.
  • Puteți lucra de la domiciliu .
  • Ai un mijloc de a castiga bani
  • Propriul magazin online
  • Reduceri de pana la 40%
  • Posibilitate de promovare
  • Livrare la domiciliu
PRODUSELE AVON
 

Pe langa castigul datorat comenzii efectuate de catre dumneavoastra, va puteti mari venitul si prin formarea unor colaboratori (prin recomandarea altor persoane, a bijuteriilor Giada Rome).


Nivele de acordare a bonusului:
Nivel 1- 10%
Nivel 2- 5%
Nivel 3- 2%
Nivel 4- 1%


Daca inscrieti reprezentanti, iar comanda efectuata de catre acestia, impreuna cu dvs., depaseste valoarea de 500 RON intr-o luna calendaristica, veti primi 10 % din valoarea totala a comenzilor efectuate de reprezentantii dumneavoastra.
Daca reprezentantii dumneavoastra inscriu la randul lor alti reprezentanti, veti castiga 5 % din valoarea comenzii efectuate de catre acesti reprezentanti (numiti si reprezentanti din generatia a 2-a); acelasi sistem se aplica si pentru nivelele 3 si 4

Cum devin CLIENT PREMIUM :

Orice reprezentant ce atinge individual target-ul de 600 ron lunar( valoarea achitata pentru comenzi "valoarea ce apare in contul dvs la sectiunea comenzi-"nu pretul de catalog) va beneficia luna urmatoare de o reducere suplimentara de 10 % la orice comanda efectuata in acea luna. EXEMPLU: daca o persoana efectueaza comenzii cumulate de 600 ron pe luna septembrie, se va califica pentru programul PREMIUM pe luna octombrie astfel daca in luna octombrie va efectua o comanda de 500 ron, pe langa reducerea de 35 % va primi suplimentar o reducere de 10 % ceea ce va insemna o reducere totala de 45% sau daca va efectua in octombrie o comanda de 50 ron, fata de reducerea de 20 % va primi suplimentar o reducere de 10 % ceea ce va insemna o reducere totala de 30 %. Daca un reprezentant PREMIUM atinge target-ul de 600 ron si in luna urmatoare( noiembrie) acesta va beneficia de programul premium si pentru luna urmatoare( decembrie).

Conditii de acordare a bonusului:

Pentru a beneficia de bonus trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
1) sa atingeti impreuna cu echipa dvs.(nivel 1 si 2) targetul de 500 ron in fiecare luna calendaristica
2) trebuie sa fiti reprezentant activ: sa aveti efectuata o comanda de minim 50 ron la 2 luni. ATENTIE: daca un cont este inactiv bonusul nu se acorda in lunile de inactivitate, chiar daca se indeplineste target-ul de 500 ron. Toate detaliile despre echipa dvs. si activitatea acesteia pot fi aflate oricand accesand contul dvs.
3) bonusul acumulat pe o luna calendaristica poate fi folosit incepand cu data de 15 a lunii urmatoare. Daca o persoana se califica pentru bonus trebuie sa trimita o solicitare de acordare a bonusului pe adresa de e-mail office@giada-rome.com . In cazul in care nu se trimite solicitarea bonusul nu va fi alocat din oficiu
4)Bonusul nu se acorda retroactiv (din urma) in lunile de inactivitate. Bonusul incepe sa se acumuleze din ziua in care se reactiveaza contul.

Important:

Bonusul este valabil si poate fi folosit in maxim 2(doua) luni de la primirea lui.
Coordonatorul este responsabil de activitatea reprezentantilor sai; in cazul in care un reprezentant nu ridica coletul comandat, taxele de expediere/retur vor fi retrase din bonusul acumulat.


 
 

 

 
TAGS
Avon reprezentant avon
brosura avon inscriere avon
avon.ro cosmetice avon
parfumuri avon machiaj
plata avon cadouri avon
bijuterii avon plata avon
cosmetice online bijuterii 
argint giada rome catalog
avon lider avon coordonator

Linkuri utile 
Avon                                                                     
 
 ROBPORTAL Director Web - Recrutare  Anunturi